Nicoline Persson - Masterstylist
Ägare & grundare av Lilium Hair 

Mitt namn är Nicoline, jag är frisör, make-up artist och stylist.
Jag är halvsvensk, men kommer från Danmark.
Jag har under de senaste nio åren bott i Sverige, fast intill 2017 jobbat i Köpenmhamn, som frisör.
I 2016 flyttade jag till Sjöbo, och sommaren 2017, tog jag beslutet om att öppna egen salong.
Lilium Hair blev grundat  och sedan des, har salongen bara växt. I September 2018 flyttade salongen till nya större lokaler vart  jag även utökade med klädesbutik.

Min professionella resa började i min gamla hemstad Odense i Danmark, där jag i 2010 blev utbildad både frisör och make-up artist. Som frisör och make-up artist har jag professionel erfarenhet i hela Europa.
Jag har sedan min tidiga start i branchen, haft chansen att jobba inom många olika områden för mode, hår och make-up.
Bl. a som make-up artist för Mac Cosmetics och Bobbi Brown, stylist på fotoshoots i både Spanien, Italien, Danmark, Sverige, Färörana mm., Frisör för Avici inför Volvos reklam, Sminkös på TV2 Danmark, bl.a för den danska julkalendern 2017 "Tinkas Juleeventyr", och som sminkös på flera danska biograffilmer.
Jag har under mina snart 10 år som utbildat frisör åkt på många kurser både inrikes och utrikes, samt även själv hållit i kurser för andra frisörer.
Jag lägger hög vik vid att alltid förbättra mig, få och skapa inspritation och hålla mig ajour inom nyaste modet, både inom hår, make up, kläder och stilar.
Som kund hos mig, är Du alltid garanterat en extraordinär helthetsupplevelse, där jag alltid sätter min kund 100 procent i fokus.

Jag ser fram emot att se Dig, till oförpligtigande konsultation, behandling eller bara en tit i salongen;
Hjärtligt Välkomna in!

Tilde Dagnar - Frisör

Mitt namn är Tilde, jag är 18 år gammal och kommer här ifrån Sjöbo.
Jag tog studenten juni 2020, och ser nu fram emot att skulle ta mitt gesellbrev, med Nicoline som handledare.
Jag har dom senaste åren praktiserat på annan salong här i Sjöbo, men är tacksam för nu, att få möjligheten att lyfta mina kundskaper inom yrket till nästa nivå  här hos Lilium Hair
Jag har alltid vetat, att jag skulle bli frisör, då jag älskar att få vara kreativ och att få ta hand om kunderna.
Jag älskar vid yrket, att man aldrig slutar lära sig nytt och alltid har möjlighet att utvida sin horisont, vilket jag verkligen får möjlighet för att göra här hos Lilium.

Jag ser fram emot att träffa alla nya kunder, samt bjuda tidigare kunder välkomna.

Emilia Kristoffersson - 2. års Frisör Elev

Mitt namn är Emilia, jag är 16 år gammal och kommer från Veberöd. 
Jag började andrar året på Realgymnasiet i Lund, på frisörlinjen efter sommaren 2020, och har en sån tur att ha fått möjligheten att praktisera här hos Lilium Hair.
Jag ser fra emot tre lärorika år hos Nicoline, där jag får ta del av hennes kundskaper inom yrket och själv bli en super duktig frisör. 
Jag har alltid varit intresserat av frisöryrket med allt vad det innebär och är därför jättetacksam, och jättetaggad på allt vad denna praktiken och Nicoline kann lära mig.
Här hos Lilium Hair, är kundservicen alltid helt i topp, och den mysiga atmosfären, gör att man alltid känner sig avslappnat och välkommen från sekunden man kommer innanför dörren. 
Jag älskar, att där verkligen blir kretsat för alla detaljer och där inte blir kompromissat på kvaliten med något.

Jag ser fram emot att få vara en del av Lilium, och att få lära känna alla er kunder samt hälsa alla nya kunder välkommen.
 

Västergatan 18a, 275 33 Sjöbo - 041618282 / 0763034169 - nicolinepersson@gmail.com