FRISÖR SÖKES
Nu är det dax för Lilium Hair att utöka med extra arbetskraft. Därför Söker jag nu en frisör till anställning, 50, 70 eller 100%
Detta jobbet är för Dig, som är modemedveten och alltid  är intresserat av att lära ntt och mera. Du behöver vara utbildat frisör med gesällbrev.

Är Du den personen jag söker, eller känner Du en som hade passat in hos oss
Skicka gärna mail med CV till nicolinepersson@gmail.com

Jag ser fram emot att höra från Dig!

 

WEBSHOP
NU Kann du handla alla våra fina varor i webshoppen!!
Skynda in och fynda. 

NYHETER I LILIUM

Nu är det även möjligt att köpa hudvård av bästa kvaliten hos Lilium Hair.
Vi välkomnar varmt Karmameju Skincare.

Karmamejus passion är att forbättre och styrka din hud. Huden er kroppens största organ. Den skal hållas aktiv och sund, vårdas och stimuleras både utifrån och inifrån. Karmamejus produktutvikling är altid driven av detta; att förbättre din hud och inspirera dig till hudvårdsritualer, du vill älska. 

Karmameju Skincare är baseret på naturens ingredienser. Formuleringarna är en hybrid mellan naturliga, dynamiska växtestoffer och kliniska dokumenterade, high performance age-defence natur ekstrakter.

Karmameju  är utan parabener, mineralisk olja, petrolatum, silikon, PEGs, animalska produkter, sulfater, phenoxyethanol, ftalater, syntetisk benzoat, glykos, färg-och doftstoffer.

 

nyheter hos elle estetik

PROFHILO

Profhilo är en vävnadsstärkande fillers som appliceras på fem ställen på varje ansiktshalva enligt ett strikt schema. Produkten flyter ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt, ger en åtstramande effekt och plumpar huden inifrån. Profhilo återskapar fölorad vävnad.
En behandlingssession tar ca 30 minuter och en behandlingscykel innefattar 2 besök med en månads mellanrum. Därefter rekommenderas att göra om behandlingen ungefär var 6.e månad. Behandlingen passar dig som vill ha en bättre hudstruktur och dra bort några år från spegelbilden. 
 
Normal pris:
1 behandling ansikte - 3500kr
2 behandlingar ansikte - 5900kr

Februari erbjudande:
2 behandlingar ansikte - 5200kr

BB GLOW

BB Skin Glow behandlingen är en behandling som ger naturlig lyster och ser ut som BB cream på huden. BB skin behandlingen utförs med microneedlings penna och special serum och inte tatueringspigment. BB skin Glow färgen sätter sig på undre delen av hudlagret och inte på övre, detta betyder att din hudton inte påverkas av färgen utan den anpassas efter din färg och det spelar ingen roll om du är blek eller brun. Det BB skin färgen gör är att jämna ut hudtonen.

-Jämnar gradvis hudtonen, minskar pigmenteringar och ojämnheter (även behandlar dem)
-Ökar hudens elasticitet och kollagenproduktionen som minskar fina linjer och rynkor
-Minskar och stramar till porer. Berikar huden med antioxidanter och vitaminer samt minskar fria radikaler.


Ca 3-5 behandlingar med ca 2 veckors mellanrum rekommenderas.
Hållbarheten är indivuduell men kan hålla i 6-12 månader, man kan vid behov göra underhållsbehandlingar för att behålla resultatet länge.
Behandlingen avslutas med en lyxig fuktmask baserad på hyaluronsyra och collagen.
Behandlingstid ca 60min

Pris: 
1 behandling 1590kr
3 behandlingar 3790kr (-20%)
5 behandlingar 6300kr (-30%)

FEBRUARI ERBJUDANDE: 
1100kr pr behandling