Elle Estetik

Elle Estetik utför estetiska injektionsbehandlingar med botox samt fillers.
Vi arbetar endast med  produkter av högsta  kvalitet och behandlingarna utförs av legitimerad sjuksköterska. Vi samarbetar med specialistläkare samt innehar ansvarsförsäkring.
 Leg. sjukskötarska Linda Fredriksson

FILLERBEHANDLINGAR

Reducera effektivt fina linjer och rynkor, konsturerar och skapar volym samt förbättrar hudens struktur och elasticitet.

Exempel på injektionsområden:
- Läppvolym
- Nasolabialveck - från näsa till mun
- Marionettlinjer - (sura mingipor) från mun till haka
- Läpprynkor


(Belotero) Priser:
0,6 ml -  2800kr 
    1 ml -  3300kr
    2 ml -  6100kr


(Revolax) Priser:
1,1 ml - 2500kr

 

BOTOXBEHANDLINGAR

Botox är ett muskelavslappnande medel som används allt mer inom sjukvården, det är välstuderat och anses säkert och effektivt. Inom estetiska behandlingar används ytterst små doser jämfört med inom sjukvården.
Rynkor slätas ut mycket effektivt och som bieffekt upplever många kunder mindre spänningshuvudvärk/migrän.
Effekt av behandlingen brukar uppkomma efter tre dagar. Full effekt uppkommer efter 10-14 dagar. Det är olika hur länge behandlingen varar, men vanligast ungefär 4 månader.

 
Exempel på injektionsområden:
- Panna
- Kråksparkar
- Argrynka

(Bocouture / Vistabel) Priser:
1 område (ex. glabella = argrynkan) - 2300kr
2 områden (ex. glabella + panna) - 3000kr
3 områden (ex. glabella + panna + kråksparkar) - 3500kr 
Microbotox ansikte - 2395kr

 

MICROBOTOX

Microbotox är en hudföryngrande behandling där man blandar låg dos botox tillsammans med en hyaluronsyra/vitamincoctail. Blandningen stämplas in med hjälp av en behållare med små tunna nålar. Behandlingen reducerar fina linjer, drar ihop stora porer och ger huden fukt & lyster. Behandlingen avslutas med en lyxig fuktmask baserad på hyaluronsyra och collagen.

Behandlingstid ca 40min / 2395kr

 

PROFHILO

Profhilo är en vävnadsstärkande fillers som appliceras på fem ställen på varje ansiktshalva enligt ett strikt schema. Produkten flyter ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt, ger en åtstramande effekt och plumpar huden inifrån. Profhilo återskapar fölorad vävnad.
En behandlingssession tar ca 30 minuter och en behandlingscykel innefattar 2 besök med en månads mellanrum. Därefter rekommenderas att göra om behandlingen ungefär var 6.e månad. Behandlingen passar dig som vill ha en bättre hudstruktur och dra bort några år från spegelbilden.

1 behandling ansikte - 3500kr
2 behandlingar ansikte - 5900kr

 

BB GLOW

BB Skin Glow behandlingen är en behandling som ger naturlig lyster och ser ut som BB cream på huden. BB skin behandlingen utförs med microneedlings penna och special serum och inte tatueringspigment. BB skin Glow färgen sätter sig på undre delen av hudlagret och inte på övre, detta betyder att din hudton inte påverkas av färgen utan den anpassas efter din färg och det spelar ingen roll om du är blek eller brun. Det BB skin färgen gör är att jämna ut hudtonen.

-Jämnar gradvis hudtonen, minskar pigmenteringar och ojämnheter (även behandlar dem)
-Ökar hudens elasticitet och kollagenproduktionen som minskar fina linjer och rynkor
-Minskar och stramar till porer. Berikar huden med antioxidanter och vitaminer samt minskar fria radikaler.


Ca 3-5 behandlingar med ca 2 veckors mellanrum rekommenderas.
Hållbarheten är indivuduell men kan hålla i 6-12 månader, man kan vid behov göra underhållsbehandlingar för att behålla resultatet länge.
Behandlingen avslutas med en lyxig fuktmask baserad på hyaluronsyra och collagen.
Behandlingstid ca 60min

Pris: 
En behandling1590kr
3 behandlingar 3790kr (-20%)
5 behandlingar 6300kr (-30%)

MICRONEEDLING

Microneedling med micropen är tillsammans med anpassade vitamincocktails en suverän behandlingsteknik för att stimulera olika funktioner, så som kollegan och elastinproduktionen,
Huden penetreras av 12 nålar vilket skapar flera hundratals mickrokanaler i sekunden, samtidigt slussas produkterna ner i huden. 
I alla behandlingar ingår vitamincocktail och ansiktsmask.

Behandlingen används bl.a för ;
- Uppstramning av slapp hud
- Rynkreducering
- Generell hudföryngring
- Minskning av ärr
- Minskning av porer och pigmentfläckar

- Vid önskan om ny lyster av huden behövs 1-2 behandlingar med 6-9 månaders mellanrum
- Vid behandling av hudförynging behövs ca. 3-4 behandlingar med 3-6 veckors mellanrum
-  Vid behandling av acneärr behövs  ca. 6-8 behandlngar med 3-6 veckors mellanrum

Vi rekomenrear Dig, att smörja med EMLA ca 30 minuter innan behandlingen.

Priser från:
Ansikte - 1895kr
Ansikte + hals - 2400kr

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Unna Dig själv lite lyx i vardagen med en ansiktsbehandling. Våra ansiktsbehandlingar utförs med Karmameju Skincare. Karmameju Skincare är ett växtbaserat danskt märke, som jobbar mycket utifrån det naturliga.
Karmameju sätter stor ära i välvära, och att däras produkter ska ge Dig en lyxig känsla både vid behandling eller hemmabruk. Alla produkter är utveklat med aromaterapi, så dom har en fantastisk avslappnande doft, som får Dig att koppla av och njuta.

(SPA) Djupdegående ansiksbehandling / 50 min - 650kr
Denna ansiktsbehandling är för Dig som önskar en djupdegående ansiksbehandling,  med riktig  avslappnande spa känsla. Denna ansiktsbehandling består av; rengöring, boosting av blodcirkulationen med naturborste från hals och upp, 2 masker; en exfoliering (peeling), extra mask av Din hudtyps behov,  aromaolja; som påföras med en ansiktsmassage, härefter en serum och till slut en ansikscreme. 

(DAILY) Lätt ansiktsbehandling / 35 min - 425kr
Denna ansiktsbehandling är för Dig, som önskar ett litet break från vardagen och bara vill koppla av, samtidigt som du får en lättare ansiktsbehandling.
Denna  ansiktsbehandling består av rengörning, en mask anpassat efter Din hudtyps behov,  aromaolja; som påföras med en ansiktsmassage, härefter en serum och till slut en ansiktscreme.
 
Alla produkter som används i behandlingarna, blir valt utifrån Din hudtyps behov, så behandlingarna blir skräddarsytt efter behov. 

 

Alla behandlingar som utförs av Elle Estetik föregås av en konsultation där vi tillsammans kommer fram till vad som är bäst för just Dig.
Du kommer under konsultationen att få frågor om eventuellt tidigare behandlingar samt ifall du tar några läkemedel eller har någon sjukdom som kan påverka behandlingen.

Avbokningsregler
Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokat behandling.
Vid uteblivet besök eller för sen avbokning, debiteras 50% av behandlingen.

Boka din tid online under onlinebokning 

Västergatan 18, 27533 Sjöbo - 041618282 - nicolinepersson@gmail.com