Jag, Nicoline Persson är ägare och grundare av Lilium Hair. 
Jag är frisör med professionel erfarenhet i hela Europa. Mitt intresse för hår och mode började i tidig ålder. Min professionella resa började i min gamla hemstad Odense i Danmark, där jag i 2010 blev utbildad både frisör och make-up artist. Jag har sedan min tidiga start i branchen, haft chansen att jobba inom många olika områden för mode, hår och make-up.
Bl. a som make-up artist för Mac Cosmetics och Bobbi Brown, stylist på fotoshoots i Spanien, Italien, Danmark, Sverige, Färörana mm., Frisör för Avici inför Volvos reklam, Sminkös på TV2 Danmark, och nu senast som sminkös för Cosmo Film för den danska julkalendern 2017.
Jag är en av två i Sverige, som är en del av det internationella Hair Construction Artistic Team, ett team som består av ca: 40 frisörer från hela världen som utarbetar nya tekniker inom klipp och färg  som används av andra frisörer i hela världen. 
Jag åker själv på kurser både inrikes och utrikes för att hela tiden få ny inspiration.
Jag kommer från Danmark, men är halvsvensk. Jag har bott i Sverige under de senaste sju åren och flyttade till Sjöbo sommaren 2016!
Jag är stolt av  att kunna presentera er för Lilium, Din frisör och fashionstore i Sjöbo.  och ser fram emot att se er alla,  antingen för en konsultation eller en oförglömlig behandling. 
Hjärtligt Välkomna in!

Västergatan 18, 275 33 Sjöbo - 041618282 - nicolinepersson@gmail.com