lILIUM

Jag, Nicoline Persson är ägare och grundare av Lilium Hair. 
Jag är frisör med professionel erfarenhet i hela Europa. Mitt intresse för hår och mode började i tidig ålder. Min professionella resa började i min gamla hemstad Odense i Danmark, där jag i 2010 blev utbildad både frisör och make-up artist. Jag har sedan min tidiga start i branchen, haft chansen att jobba inom många olika områden för mode, hår och make-up.
Bl. a som make-up artist för Mac Cosmetics och Bobbi Brown, stylist på fotoshoots i Spanien, Italien, Danmark, Sverige, Färörana mm., Frisör för Avici inför Volvos reklam, Sminkös på TV2 Danmark, och nu senast som sminkös för Cosmo Film för den nya danska julkalendern.
Jag är som en ut av två i Sverige en del av det internationella Hair Construction Artistic Team, ett team som består av ca: 40 frisörer från hela världen som utarbetar nya tekniker inom klipp och färg  som anvánds av andra frisörer i hela världen. 
Jag åker själv på kurser både inrikes och utrikes för att hela tiden få ny inspiration.
Senaste året har jag jobbat hos den populära frisörkedja RodeoCPH Hair & Barber Concept i Köpenhamn. 

Men nu slår jag upp dörrana till min egen salong, Lilium, i hjärtat av Sjöbo.
Jag kommer från Danmark, men är halvsvensk. Jag har bott i Sverige under de senaste sex åren och flyttade till Sjöbo sommaren 2016!
-Jag är stolt av  att kunna presentera er för min nya salong, och ser fram emot att se er alla,  antingen för en konsultation eller en oförglömlig behandling. 
Hjärtligt Välkomna in!